Ta´ en samtale

Har du behov for samme information som din veninde eller kollega?  Nej, ingen graviditet eller barsel er som de andres. Individuel, personlig forberedelse giver dig et velplanlagt og realistisk afsæt til at klare en udfordrende tid.  

Ring, send SMS eller mail for flere informationer om samtaleorienteret forberedelse.


Hvordan forløber en konsultation?

Vi starter alt efter dit ønske og behov med en jordemoderundersøgelse. Føler bl.a. på maven, måler maven, lytter hjertelyd, og tjekker dit velbefindende osv. Vi skaber en rolig og informativ samværsstund.  Så sætter vi os og drøfter det, der lige nu er vigtigt for dig.

Hvor tit skal du komme? Se eksempler på 3 omsorgspakker HER

 


Jordemoder Marianne Løffler

72dpi-W9899 

Jeg har lejlighedsvis rådgivet kvinder i udlandet. F.eks. Klara, der nu forsøgte sig for sidste gang pga at sin alder. Hun havde et stort behov for at stille spørgsmål. Hun har efterfølgende sendt mig denne udtalelse, som jeg naturligvis er glad for, fordi hun fremhæver de kvalifikationer, som jeg gerne vil kunne levere:

"Marianne er fremragende til at stille de rigtige spørgsmål, så at man føler, at man selv kan finde vejen frem. Spørgsmål om stort og småt bliver besvaret på den samme kyndige, forstående og hjælpsomme maner. Samtidig er Marianne god til at udfordre en, så man ender med at tage kvalificerede beslutninger. Da jeg selv bor i et U land, foregik al samtalerådgivning via Skype, og jeg stillede hende nogle yderst sjældne spørgsmål. Hun var god til at hjælpe mig med at finde ud af, hvad jeg skulle være opmærksom på, og hvad jeg skulle spørge mine læger om".

Klara, Angola