Ta´ en samtale

Har du behov for samme information som din veninde eller kollega?  Nej, ingen graviditet eller barsel er som de andres. Individuel, personlig forberedelse giver dig et velplanlagt og realistisk afsæt til at klare en udfordrende tid.  

Ring, send SMS eller mail for flere informationer om samtaleorienteret forberedelse.


Hvordan forløber en konsultation?

Vi starter alt efter dit ønske og behov med en jordemoderundersøgelse. Føler bl.a. på maven, måler maven, lytter hjertelyd, og tjekker dit velbefindende osv. Vi skaber en rolig og informativ samværsstund.  Så sætter vi os og drøfter det, der lige nu er vigtigt for dig.

Hvor tit skal du komme? Se eksempler på 3 omsorgspakker HER

 


Jordemoder Marianne Løffler

72dpi-W9899 

"På vej hjem fra skole tog jeg op på sygehuset og besøgte min mor, der var sygeplejerske på fødeafdelingen. Så satte jeg mig der i køkkenet og kiggede ud på gangen. Jeg holdt aldrig op med at fascineres af og undre mig over, at de kvinder, der lige havde født, lå der med barnet i armen og græd"

De scener fra fødegangen gjorde et uudsletteligt indtryk på mig. I 50´ernes lidt formelle sygehuskultur blev der på det sted omfavnet og jublet. Der startede min drøm om at blive jordemoder.

Uddannelser

Jeg er jordemoderuddannet i 1973. I mange år arbejdede jeg først som centerjordemoder og siden som underviser på jordemoderskolen. Jeg har løbende suppleret mine kompetencer som sexolog, assertionstræner, coach, psykoterapeut, mentor og supervisor. I 20 år jeg brugt disse kompetencer i en privat uddannelsesorganisation. Det er disse kommunikationskompetencer, jeg bl.a. stiller til rådighed i vores samarbejde.

Jeg taget en Bachelor i pædagogik på Københavns Universitet og afsluttet min akademiske uddannelse på Universitetet i Lund i Sverige som kvinde- og kønsforsknings kandidat.

Min store interesse er, at studere og rådgive i den betydning det får for vores liv og virke, at vi sætter børn i verden. Ikke mindst er min opmærksomhed rettet imod, hvad graviditet og barnefødsel gør ved balancen i et parforhold.

Privat

Jeg er gift, og vi har 4 voksne børn. Den første fødsel var helt ukompliceret, anden gang fik vi en pige, der blev alvorligt syg i første levedøgn og var syg i 3 måneder. Til sidst fik vi tvillinger. Det har givet mange og varierede erfaringer.

Summen af det hele er mange både personlige og faglige tangenter at spille på.

Mit værdigrundlag

For mig er det centralt, at både du samt din partner og din familie oplever at have indflydelse på de beslutninger, der tages under graviditet, fødsel og barsel, at jeres ønsker opfattes som kompetente og retningsvisende, og at jeres ansvarlighed og forpligtelse i forhold til familieliv og omsorgen for det nye barn understøttes gennem tillidsfulde relationer til de forskellige hjælpere.

Det forudsætter bl.a., at du, din partner og familien forbereder jer ved at gennemtænke de forestående begivenheder og ved at lægge nødvendige planer, samt at I gennem personlig information og vejledning får mulighed for at formulere jeres specifikke ønsker og behov. Dén forberedelse er den røde tråd i et samarbejde med mig.

Det forudsætter også, at vi andre som omsorgsgivere går foran med en engageret interesse for hver enkelt og bruger vores faglige indsigt til at yde omsorg på modtagernes vilkår og gennem en kvalificeret dialog. Det bestræber jeg mig på at leve op til.

Medlem af Jordemoderforeningen
Medlem af Psykoterapeutforeningen
  Medlem og certificeret af International Coach Federation
   Aktivist i KNIB NU