Ta´ en samtale

Har du behov for samme information som din veninde eller kollega?  Nej, ingen graviditet eller barsel er som de andres. Individuel, personlig forberedelse giver dig et velplanlagt og realistisk afsæt til at klare en udfordrende tid.  

Ring, send SMS eller mail for flere informationer om samtaleorienteret forberedelse.


Hvordan forløber en konsultation?

Vi starter alt efter dit ønske og behov med en jordemoderundersøgelse. Føler bl.a. på maven, måler maven, lytter hjertelyd, og tjekker dit velbefindende osv. Vi skaber en rolig og informativ samværsstund.  Så sætter vi os og drøfter det, der lige nu er vigtigt for dig.

Hvor tit skal du komme? Se eksempler på 3 omsorgspakker HER

 


Jordemoder Marianne Løffler

72dpi-W9899Du der er partner - hvordan ønsker du din rolle skal være?

Den naturligt store interesse der vises graviditetens fysiske tegn, og det faktum, at moderen får al bevågenhed, kan opleves som en barriere. Hvor er partneren henne i al dette? Der er krav om at være medlevende og deltagende i noget, der ikke foregår i dig. Du forventes at være noget for den gravide på hendes præmisser, men du har brug for at finde ud af, hvor du selv står. Hvilken betydning får dette for jeres parforhold set fra dit perspektiv. Hvad vil graviditet og senere et barn betyde for dit arbejde nu og fremover? Der er masser af forventninger både ude og hjemme til, hvordan din rolle skal være. Men hvad mener du selv?

Ofte er tiden lige efter fødslen præget af både stor glæde og stor usikkerhed. Det gælder begge forældre, hvis I er sammen om dette. Jo hurtigere I lærer at fordele rollerne og få tilrettelagt nogle indbyrdes rutiner, jo lettere bliver det for jer begge. Der opstår nye krav til din måde at være hjemme på, men det kræver tid og tilvænning og kommer ikke af sig selv.

Du kan tage disse overvejelser op i jeres fælles konsultationer. Eller du kan vælge at få tid til dig selv.