Ta´ en samtale

Har du behov for samme information som din veninde eller kollega?  Nej, ingen graviditet eller barsel er som de andres. Individuel, personlig forberedelse giver dig et velplanlagt og realistisk afsæt til at klare en udfordrende tid.  

Ring, send SMS eller mail for flere informationer om samtaleorienteret forberedelse.


Hvordan forløber en konsultation?

Vi starter alt efter dit ønske og behov med en jordemoderundersøgelse. Føler bl.a. på maven, måler maven, lytter hjertelyd, og tjekker dit velbefindende osv. Vi skaber en rolig og informativ samværsstund.  Så sætter vi os og drøfter det, der lige nu er vigtigt for dig.

Hvor tit skal du komme? Se eksempler på 3 omsorgspakker HER

 


Jordemoder Marianne Løffler

72dpi-W9899Den forberedende samtale 

Den forberedende personlige samtale er central i vores kontakt. Den understøtter den personlige udvikling i graviditeten og efter fødslen. Du kan vælge at tage aktuelle temaer op undervejs og tage en samtale efter behov, eller vi kan følge en plan, som vi lægger efter den indledende samtale.

Måske har du lyst til at medinvitere personer, som du gerne vil dele dine overvejelser og oplevelser med, det kan være din kæreste, familiemedlemmer, en betydningsfuld ven, studiekammerat eller kollega. Endelig kan denne model også bruges til en individuel fødselsforberedelse. Se nedefor.

Du får mulighed for at tage emner op, som du måske i andre sammenhænge synes er svære eller for private.

 

Når lykken udebliver

Myten om den lykkelige graviditet er betonstærk. Det gør det dobbelt svært at være en af de gravide, som slet ikke er lykkelig, snarere trist men knap så voldsomt, at det kræver en diagnose og henvisning til psykologisk behandling.

Disse kvinder, og partneren, har brug for, at der er tid og ro til at tale om denne tilstand på en fordomsfri og rummende måde.

Er du en af dem så ring nu helt uforpligtende og forhør dig om, hvordan jeg kan støtte dig.

 

Er du indlagt før fødslen?

Er du indlagt af graviditetsbetingede årsager, kan det være ekstra nødvendigt også at kigge på dine og jeres situation med det praktiske blik. Hvordan lykkes hverdagen nu og – og hvordan senere? Skal der lægges nye planer?

Jeg møder dig gerne, der hvor du er indlagt.